Restaurant & Cramă

Restaurant

Restaurantul Vila Veche, a fost conceput pentru a vă oferi o experiență culinară de exceptie. Este locul în care vă puteți delecta cu preparate delicioase atât din bucătăria românească, cât și internațională. Veti avea parte de o experiență deosebită, un serviciu excepțional și toate ingredientele unei extravaganțe culinare. Pensiune dispune și de o terasă în cadrul căreia se poate servi mâncare.

Restaurantul a la carte are o politică de servire a oaspeților în ordinea sosirii lor, cu excepția meselor organizate/rezervate, acestea având prioritate. În cadrul restaurantului este interzisă aducerea și consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia, făra a avea un accept în prealabil din partea conducerii.

De asemenea, restaurantul își rezervă dreptul de a nu mai servi persoanelor aflate în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Pensiunii Vila Veche sau deranjează alți clienți. Pensiunea Vila Veche nu practică un cod vestimentar anume, dar recomandăm decență și respect pentru ceilalți oaspeți și față de personal.

Nu vor fi acceptate persoanele îmbracate in halat, costum de baie în restaurant, terasă, recepția pensiunii.

Sală de evenimente

Pensiunea Vila Veche vă pune la dispoziție o sală de evenimente frumos aranjată cu o capacitate de 120 de persoane, pentru ocazii speciale, precum: botezuri, nunți, zile onomastice și orice alt timp de eveniment cu un număr de peste 70 de persoane.

Pentru rezervări contactați-ne telefonic la numărul: 075209602

Cramă

Crama se află în cadrul corpului Vila Veche 1 și este disponibilă pentru realizarea unor evenimente organizate, având o capacitate de aproximativ 40 de persoane. Regulat se organizează evenimente muzicale cu o trupă din oraș.

Pentru rezervări contactați-ne telefonic la numărul: 0752096026

Meniul zilei

Oferta zilei (meniul zilei) se poate servii zilnic de luni și până vineri, între orele 12:00 și 17:00  în cadrul restaurantului Pensiunii Vila Veche și cuprinde una din variantele de mai jos:

-Felul 1: ciorbă la alegere din meniu – 250ml

-Felul 2: șnițel cu șuncă, cartofi pai, salată / tocăniță de porc, cartofi piure, salată / ceafă de porc la grătar, cartofi prajiți, salată / pui în bacon, cartofi piure, salată / stripsuri, cartofi pai, salată / tigaie cu pui, salată / etc. (acest fel va fii ales de pensiune zilnic din meniurile prezentate)

Oferta zilei poate fi pregatită și ambalată (nu oferim transport) ca urmare a unei comenzi telefonice la unul din numerele: 0354414851 sau 0752096026.

Prețul variază in funcție de ciorba aleasă:

20 lei (cu ciorbă de pui/burtă/fasole)

– 22 lei (cu ciorbă de vacuță/supă gulaș)

Meniul zilei nu se adreseaza grupurilor si evenimentelor organizate.

Program funcționare pensiune:

  • Luni – vineri între orele 7:30 – 23
  • Sâmbăta – duminică între orele 8 – 23:30

Din meniul nostru