POLITICA FIRMEI

Dragi oaspeti,

Dorinta noastra e sa va oferim o sedere placuta si relaxanta, cat si servirea unor preparate culinare gustoase si diversificate.

Pentru a va putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie de reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont atat in timpul cat si dupa ce s-a incheiat sejurul dvs. in pensiunea noastra.

Rezervarea/anularea rezervarii

Rezervararile pot fi facute online sau telefonic de pe pagina preturi si rezervari, site www.vilaveche.ro

Se percepe obligatoriu avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai  mari de 3 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai in scris (email: palmiraservimpex@yahoo.com ), cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului.

In caz de neprezentare, pensiune isi rezerva dreptul de a retine avansul si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea la unul din telefoanele 0354414851/ 0752096026 pana la ora 1800 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

 Sosirea si plecarea

Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 1400.

Eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 1200.

Modalitati de plata

Plata serviciilor de cazare se face in momentul check in-ului, aceasta se poate face in numerar ,carte de credit cat si tichete si vouchere vacanta (Sodexo , Up romania , Edenred )

Diverse

Fumatul in camere si in restaurant este strict interzis.

Nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si pasari.

Pentru a minimiza consumul de energie electrica, Pensiunea Vila Veche a ales un sistem de ilumnare ecologic.Orice incalcare a uzantelor hoteliere sau a normelor morale si de convietuire sociala da dreptul hotelierului sa intrerupa imediat contractul/cazarea fara nici un preaviz.

Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand Pensiunii Vila Veche va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora .

Exista posibilitatea organizarii unor evenimente si dupa ora 2400, lucru ce va fi adus la cunostiinta clientilor in momentul rezervarii/cazarii.Ne rezervam dreptul de a acorda diferite bonusuri si servicii suplimentare fara plata cu scopul fidelizarii clinetilor nostrii.

Restaurant

Restaurantul a la carte are o politica de servire a oaspetilor in ordinea sosirii lor, cu exceptia meselor organizate/rezervate, acestea avand prioritate.

In cadrul restaurantului este interzisa aducerea si consumarea bauturilor alcoolice din exteriorul acestuia, fara a avea un accept in prealabil din partea conducerii.

De asemenea, restaurantul isi rezerva dreptul de a nu mai servi persoanele in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Pensiunii Vila Veche sau deranjeaza alti clienti.

Pensiunea Vila Veche nu practica un cod vestimentar anume, dar recomandam decenta si respect pentru ceilalti oaspeti si fata de personal.

Nu vor fi acceptate persoanele imbracate in halat, costum de baie in restaurant, terasa, receptia pensiunii.